Resa till L.A

Inatt vaknade jag åter igen av att höften levde sitt eget liv. Ååh, jag gillar inte att gå till läkaren. Jag for upp halv fem imorse iallafall och drog till jobbet. Härligt när kylan verkligen biter tag i ansiktet när man precis vaknat. ;)
Efter jobbet drog jag till stan och mötte upp Rowell, tog en sen brunch och så visade han fetaste butiken! Jag ska dit imorgon igen och gå loss. Hittade massa armband, en snygg drömfångare och även mindre drömfångare som jag ska göra om till örhängen. PLUS skinnhandskar utan fingrar. Aaaah, blir så glad. PLUS en stor, fet mask att ha på väggen. Ni vet afrikanska masker, den stilen. Jag ska ta kort och visa sen!

Klippt mig har jag gjort också, inte märkvärt. Bara topparna. Jag kom hem och möttes upp av mamma, farmor och farfar och brorsan. Myspys.

Nu sitter jag här och beställer en resa till L.A på en månad. Från och med januari. Jag måste bara få ett OK att datumen funkar från min andra halva som befinner sig i Hollywooood. Budgeten blir tight men va fan, man har klarat sig på mindre!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0