Ordning i hemmet

Brorsan och hans kille var över ett tag idag och lämnade en del saker inför flytten. Ja, så som platt-tv, bio-surround anläggningen, massa goa växter och en sjyst tv-bänk. Och sist men inte minst, min efterlängtade crosstrainer!
Jag testade att pumpa ett tag på den och my holy buddha vad jobbigt det var. Precis som jag ska ha det. Nu kommer jag nog komma i min klänning till julfesten trots allt. Jag i klänning? Jag vet, det ska bli kul, haha. Men julfesten med jobbet blir nog najs, i Globen med Alcazar och grejer!




Klagande grannar

Rådöd kvinna. Somnade vid två, gick upp halv fem och drog till jobbet. Drog sen till min kära vän Lisa där flera efterlängtade kaffekoppar väntade. Plus att hon hade försökt sig på blåbärs-ugnspannkaka. Gott om ni frågar mig! En promenad i snöstormen hem till mig blev det också där vi höjde housen så högt det bara gick och dansade och irriterade grannen under lite mer. Jag förstår knappt hennes klagobrev ändå. JAG FÅR GÅ HUR MYCKET JAG VILL I MIN LÄGENHET. Det är lyhört, lär dig kvinna! Jag går tydligen för mycket (ehum, i min egen lägenhet) och hon tycker att jag borde sitta still några sekunder. Patetiskt.


Fin-Lisa

Sen drog jag vidare, ut genom skogen i snöstormen, för att undervisa. I Täby alltså. Det var deras sista klass idag, så det blev hårda rep inför showen.
Nu har jag fått i mig middag också och ligger i sängen och känner mig inte så trött som jag borde.

Intervju och träning imorn. Jag fick en arbetsintervju på en hälsokostbutik. Så länge det handlar om träning så är jag nöjd! Blir det kanske ett tredje jobb tro?

Träning med teamet och flytt







                      

        

               



Ikväll är det träning med tjejerna. Nu håller jag på att försöka städa och röjja ur lägenheten. Det har aldrig tagit så lång tid som nu, förstår inte vad problemet är. Min lilla mor flyttar ut nu. Vi har lite separationsångest eftersom att vi tjejer alltid har hållt ihop, mamma, jag och syrran d.v.s. Det brukar ju vara så att barnen flyger ut ur hemmet men här är det föräldrarna som flyttar istället. Hit får vi istället Kim och Henrik. Och deras crosstrainer, yiha! Jag funderar på att sätta upp kameror i lägenheten för jag kan tänka mig att det här kommer bli en riktig dokusåpa.

Nej... Om man ska fortsätta med det man höll på med kanske...

Tänk att det alltid blir så här på nätterna

It's not always easy, but somehow our love stays strong
If I can make you happy, then this is where I belong

And I'd just like to say
I thank god that you're here with me
And I know you too well to say that you're perfect
But you'll see, oh my sweet love, you're perfect for me

I know all your secrets, and you know all of mine
You're always here to hold me up when I'm losing my mind
I wish that I was stronger so that I had more to give
I'll share everything I have and we'll find a way to live

Even after all this time, nothing else I ever find
In this whole wide world can shake me like you do
Its true that something so sublime that there aren't words yet to describe
The beauty of this life I've made with you

Perfect for me - Ron Pope

Än finns det hopp för mig!

Wow, fyra dagar har gått sen jag skrev. Jag glömde helt aaav. Jobbat, tränat, festat och umgåtts med dom allra finaste vännerna har jag gjort. Läste förresten i Metro att det ska komma en bil som blinda kan köra. Visst fan finns det hopp för mig trots allt! På tal om det så ploppade ena glaset ut ur mina glasögon. Bara sådär. Haha, plopp sa det och så låg det i en snödriva. Fantastiskt.

Nu har jag suttit och uppdaterat mitt CV. En och en halv jävla timme tog det. Det suger pung att sitta och söka jobb igen. Jag har två jobb, men det är för lite. Knappt några tider alls. Men jag tänkte ta en paus i jobbsökandet och ladda upp lite bilder som jag absolut inte har tagit själv från helgen.


Finaste, finaste Empan och jag.









Haha, Fettan och Dea


Fettan och Karro

Sen vill jag bara informera er om att Ron Pope är bra, hans musik finns nu på Spotify. Det gjorde den minsann inte förut. Det är chill-musik fo shizzle!

Päjs!

Lite sköna dags-att-sova-låtar

         

    

Sleep tight!

Päjs!



Vänner är det kungligaste som finns

Yay! Jag stalkade runt lite på facebook och en av mina bästa killpolare hade uppdaterat statusen med Guess who's home? Jag ringde upp idioten och skrek lite i telefonen och undrade va fan han inte hade ringt för. Vi två tänkte gå på en audition för entertainers utomlands, bara det att han var den enda av oss alla två som gjorde det också. Han fick åka iväg och kom hem alldeles nyss. Men imorgon ses vi! Gott mos.








Nu tänkte man supa till med lite lättglögg och däcka till Damien Rice.

Päjs!


Jag har dom bästa eleverna

Nu har jag precis varit och undervisat. Eftersom jag köpte grym house-musik i London var jag tvungen att köra house idag, även fast dom borde ha tränat till showen. Vilket dom fick göra i slutet ändå.










Första gruppen.








Andra gruppen.

Här tänkte man vara nyttig och slaffsa ihop en tonfisksallad men förrätten blev flera stora pepparkakor. Och en big ass avokado, som jag såklart inte tål. Så nu sitter jag här med silikonläppar. Underbart. All choklad jag köpte på taxfreen tvångsåt jag upp igår just för att inget onyttigt skulle finnas kvar, men det är ju klart att mor min köpte kakor då istället. Då får jag tvångsäta upp dom också. Haha. Nej, jag har ingen självdisciplin. Står det framför mig måste det ätas! Det är oförskämt att lämna mat...

Päjs!

It's a fire, a fire I cannot put out

Ibland har man riktiga stjärtdagar. Idag är en sån dag. Jag är på skitpissigt humör. En blandning av arg, ledsen, besviken och trött.

Jag var så trött idag att träningen gick trögt, hade inte energin även fast jag taggade som fan inför klassen. Det är alltid kul att träffa teamet, dom kommer alltid med så fina och uppmuntrande ord. Förutom Annie som kallade mina skor för julstrumpor. Haha. Vilket hon har jävligt rätt i, har inte tänkt på't.
Teamet, dansen och vänner är precis det som behövs när man är helt nere. ♥

Jag ska snart gå och lägga mig med mitt ruttna humör och drömma alldeles förträffliga drömmar så jag vaknar upp glad.

We've tried the goodbyes
So many days
We walk in the same direction
So that we could never stray

They say if you love somebody
Then you have got to set them free
But I would rather be locked to you
Than live in this pain and misery
Ben Harper.

Päjs.

Victoria's Secret produkter luktar rövgott!

Nu sitter jag här, i mitt lilla kök i Sverige. Det här blir snart mitt, min bror och hans pojkväns och min systers kök. Men iallafall, hemkommen från London är jag nu precis.
Flygresan gick alldeles galant. Jag satt och snaskade på all min choklad som jag köpte på taxfreen och lyssnade på en låt om en tjej som konstigt nog hette Sara och skulle dö, samtidigt som jag fantiserade om hur vi kraschlandade. Och hur allt kom på nyheterna direkt att planet som skulle landat kl. 00:30 i Stockholm från London hade kraschat, fem döda, femton allvarligt skadade och resten kom undan lindrigt. Min mobil skulle vara fint avstängd och mina nära och kära och dom jag hoppades på skulle ringa och bli oroliga och ta sig ut till flygplatsen och få reda på att jag faktiskt levde. Lite så tänkte jag, allt för lite uppmärksamhet.

Men nej, jag är väldigt glad att ingenting hände och jag kom hem safe och fick skjuts av Mickes supersnälla mamma.
Jag är glad över att vara hemma igen faktiskt. Vi har haft riktigt kul bortsett från att vi har velat döda varann var och varannan timme, men sådana små bekymmer behöver man ju inte skriva om! Haha.
Och det är helt fantastiskt hur seg min dator är. Jag blir nästan så där riktigt glad, tihi...


Vi avverkade lite muséum under dagen.







Den typiska turistbilden var vi ju tvugna att shoota. Micke "pratar i telefon".


Och en suddig bild på primadonnan själv, inne på ett ganska så tråkigt muséum.


Sen köpte jag, bortsett från godis, hudkrämer och bodyspray från Victoria's Secret. Sprayen är min och hudkrämerna får mor och syster sniffa på och bestämma vilken dom vill ha. Dom luktar ju fantastiskt gott. Wow! ;)

Hinner dom se det här inlägget innan dom fått krämen så varsågod, det var så lite så.

Nu är det sleeptime, bigtime! Imorgon blir det dans. Träning med teamet. Hiphop med Mario. INTZ INTZ.

Päjs!


Snart Sverige igen

Nu har vi packat ihop och ska lämna hotellet. Vi har fortfarande hela dagen på oss att göra nåt, klockan 18:00 ska vi dra oss mot flygplatsen igen. Jag får inte glömma att lämna tillbaka internet-sladden bara.
Sen så är det ju ganska fint att himlen är klarblå med sol så här sista dagen. Bättre sent än aldrig!

Haha, tjulehej, vi hörs i Sverige!

Päjs!

Sista shoppingdagen i London

Skulle man lägga ihop allt vi har gått så lovar jag att det skulle vara minst ett varv runt Sverige. Flera mil om dagen. Ännu en shoppingrunda idag det vill säga.

Jag köpte en tuung house-skiva. Dansteamet, som alla befinner sig i Sverige förutom jag, hade house idag. Jag hade ju rålust att ta första flyget hem och flasha med min feta skiva. Jag ville gråta en skvätt när jag klev in på Urban Outfiters idag och dom lirade sån skön house. Vi frågade om mixtape och köpte de sista skivorna.
Sen så lyckades vi pruta ner priset på ett sköna par lirare till skor som var lite, lite trasiga. Plus två t-shirts.


Mina tröjor och skiva.


Asså va?! Hur coola är dom inte? Haha, king ju.

Nu ligger jag i min säng på hotellrummet, käkat friterad mat serverad hit, dricker ett glas vin och går loss på sköna Simon & Garfunkel-låtar. Inte riktigt lika aktivt som mina söndagar brukar vara.

Ha en go söndagskväll, päjs!

We will rock you - the musical

Aboooknas. Idag har vi varit och shoppat hela dagen. Jag har aldrig sett så mycket folk som när det blev trafikstopp i tunnelbanan. Kaos. Hade jag bott i London hade jag nog skjutit nån varje dag, mitt tålamod räcker inte långt. Haha.

Nu kom vi precis från att ha sett We will rock you, musikalen. Gaaah! Kick ass grym! Shise. Jag ska försöka ta tag i sången direkt när jag kommer tillbaka till Stockholm igen. Jag blir som mest bölig när jag ser en musikal eller på So you think you can dance. Jag vill också bli musikalartist. Jag vill, jag vill, jag vill. Är du i London är det ett måste att se We will rock you.
Vi satt bredvid några andra svennebananer som det var himla drag i. Himla trevligt. Fint skulle det vara också så vi drack champagne inne på teatern innan ridån åkte upp!


Selfridge








Rock ooon.

Jag älskar London och dialekten här. Allt från att vi satte oss i en taxi där chauffören hade riktig skön dialekt och körde som en galning i trafiken och till vi kom till teatern och efter musikalen kändes som en film. Mamaziiita!


Nu ska Heldum sova.

Päjs!

Restaurang och centrala London

Okej, nu hittade vi riktiga centrala London, haha. Lite mer liv än vad vi trodde var själva centrumet. Så fint att vi hittade rätt. IQ rixpucko.

Innan vi drog dit gick vi och slängde i oss lite krubb på en restaurang. Folk där satt och åt finmiddag och vi kom dit och tänkte äh men fan, vi tar cola och spaghetti med köttbullar. Det satte sig riktigt fint i tratten.




Innan vi drog ut.








Nu köpte vi biljetter till musikalen We will rock you. Wei! Den ska vi se imornkväll.

Passade på att köpa en sunkig billig skinnjacka också. Då slipper jag smuggla syrrans jacka ut och in i lägenheten. Svingott.

Päjs!

Ingen vidare shoppingdag, fixa musikalbiljetter nästa!

Vilket jävla k*kväder det är i London, ursäkta språket. Vi har sprungit runt i cenrala London (tror vi...) och försökt shoppat. Att det regnar konstant är väl ingen nyhet. Jag måste sett ut som ett miserabelt fanskap, helt görblöt jacka som läckte in och luvan ner över halva ansiktet så jag inte såg nåt, igenimmade glasögon, en kokhet kaffe i handen, nyinköpta kläder i en droppande, trasig papperskasse, som pajade totalt i regnet, under ena armen. Plus semi-kissnödig och irriterad. Haha, stackars Micke...


Vad annars?


Frukosten på hotellet var väl knappt god nog för en råtta ens så vi tog en Starbucks på morgonen.






Lunch på en pub.


Harrods julskyltning


Mina stooora, blytunga örhängen, haha


Och till sist två riktigt färgglada tröjor.

Snart ska vi väl dra oss ut igen! Vädret får inte förstöra kvällen. Dags att styra upp!

Päjs!

Starbucks och nya skor. Gillar London!

Nu sitter jag på hotellrummet och har varit ute på en liten mini-runda och hittade Starbucks! Oavsett om kaffet kanske smakar skit, vilket jag inte vet för jag tog en toffee nut latte, så måste Starbucks besökas. London är förjävla gött, mysigt om inget annat. Men näej, jag hör ju knappt vad människorna säger! Jag nickar och ser glad ut. Känner mig som IQ rixpucko fast jag egentligen kan engelska finfint.


Micke käkar frulle på Arlanda imorse.

Framme på hotellet efter att ha åkt krångel-tunnelbana i en timme!






Yeeees, nya höga converse!

Nu ska vi snart ut och stoppa lite käk i kaggen. Kissa ska jag definitivt göra också, har endast gjort det på flygplatsen. Forsränning i toaletten, haha.

Päjs!


L-l-l-l-ooondon

Nu sitter jag och Micke på planet och allt är försenat. Mottagning har jag än iallafall! Gösta Ekman har vi med oss ombord också. Jäla fin kille det där.
Vi har suttit och ätit en inte allt för god frulle på Arlanda för nästan tvåhundra fina riksdaler. Där rök mina shoppingpengar. Och för första gången blev jag visiterad!

Nu åker viii =)

Päjs!


Packåsna

Jag behöver en bra axelremsväska ganska pronto. Måste fixa handbagaget. Imornbitti tar jag tåget nångång innan sju för att ta mig till Arlanda. Jag vill inte ens kolla när tåget går för jag vill inte veta hur tidigt jag ska upp. Någon packlista existerar inte ens, konstigt för ett kontrollfreak som mig. Om kameran och lypsylet är med så är jag nöjd.


Ligger i sängen och försöker mig på nån sorts planering.

Har stirrat in i skärmen i fem minuter nu utan att komma ett enda ord längre. Jag tror det räcker så.

Päjs!


London imorgon

Sovmorgon... Mumma. Det blir en förmiddag framför datorn. Han som skulle mixa min musik till mina elevers show kunde inte bränna över låtarna på skiva. Varför han ska göra det vet jag inte, men jag mitt lilla dumnylle ska försöka bränna dom iallafall. Vad felet nu är...
Jag undervisar idag och jag hade lovat mina elever en färdig mix nu efter deras lov. TABBE! Men dom är så jävla king ändå så dom får lära sig i sista sekund.

Imorgonbitti drar jag och min polare Micke till London så idag behöver jag pack mah shit together. Det blir nog en del shopping där också. Nåt förslag på billiga, bra second hand butiker?

Allt är på laddning... Mobil, kamera, dator och ipod. Man kanske ska börja värma locktången i tid också...........



Päjs!


Ni får ingen presentation, det är femte bloggen. Jag är ett annat ord för beslutsångest.

Jag känner att datorn pumpar för sitt liv och hettar till ganska duktigt så den ska snart få stängas ner snart.
Den fina idén att skaffa ännu en blogg, säkert den femte i sin fina ordning, fick jag nyss. Jag tänkte våga mig på att fixa designern också men som så många gånger förut blir jag sittandes till tidigt imornbitti och tänker Ja, jo, men svart är väl fint. Det är allt liksom. Så jag överlåter gärna det till någon annan.


Bild från photoshoot med The Voice Streetdance Team, och nope, bilden har inget med texten att göra. Inte alls.

Här sitter jag, nyduschad efter träningen. Nyduschad är alltså för ett par timmar sen, men jag bor kvar i handduken än. Träningen var tung! Jag tackar Mario för en svin-go klass i extas och för kommande träningsvärk och blåmärken.

Tågresan hem var blandad med irritation för ett par fjortisar i deras fula uggskor (?) som satt och la snö på sätet, torkade av sina skor på det och gnodde in en snökoka i skiten också som jag helst ville trycka upp i fontanällen på dom, samt att jag hade lite roligt åt en man som högt och tydligt skulle tala om i telefonen att Det är inte bra att mamma gråter, mamma ska inte gråta, inte ska mamma vara ledsen, det är ditt fel att mamma gråter och det är inte bra, så hämta upp mig vid stationen, annars får du inte se mina barn på väldigt länge. Tragiskt, javisst, men roligt för han lät exakt som Bill o Bull i Pelle Svanslös julkalender.

Nu ska jag somna gott med min varma glögg och tända ljus. Nyss var dom här utanför och skyffla bort snön, så här klockan ett på natten. Tossigt. Fint, julkänsla.

Päjs!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0