Live your dream, don't dream your life

Det händer tamefan ingenting nu. Jobbar, sover, skiter. Typ. Jobbar iallafall, undervisar, sover inte alls mycket och skiter, jaa, nej, jag är tjej.
Men hur som haver... Jag måste bort! Bort, bort, bort. Aussie, dansen och surfbrädan väntar. Eller? Usa väntar också. Igen. Jag är riktigt trött på detta väder och Landet Lagom. Man hör historier om folk som bara släpper allt och drar och det skulle inte vara svårare för mig än för dom. Dags att göra nåt åt saken!




Ensamstående 6 barnsmamma ångest

Till den som minns vad som hände igår kväll och natt; hör av dig!
Näe, riktigt så vilt kanske det inte var. Men jag tål inte sprit. Jag brukar hålla mig till vin för det kan jag tycka är gott. Jag och Anders var på inflyttningsfest hos hans bror igår och där fick jag två drinkar. Två drinkar. Det small ju till som en jävla käftsmäll. Jag hade riktigt tur att jag hade vänner och Micke där. Jag får fortfarande inte ihop det.
Men nu vet jag vad som gäller hädanefter. Ensamstående 6-barnsmamma ångest, som Anders skulle sagt.



Nu blir det en snabb dusch och råborstning av tänderna, sen sova som aldrig förr. Upp och jobba imorn, sen till Ikea!


Fredagskvällen

Woaah, den här dagen kommer bli lång. Men det känns inte som att det gör så mycket. När jag gick hem imorse kände jag mig som en miserabel kossa med ett överkört ansikte. Men då kom jag på att solen stekte och det kunde ha varit mycket värre. 
Kvällen igår var minst sagt rolig. Lisa bjöd på middag och skumpa. Vi gjorde våra egna pizzor och körde ölspelet med skumpa. Jag var nog fantastiskt bra på ölspelet eller så sög de andra, för mitt glas var nästan lika fullt hela tiden under spelets gång. 
Under hela natten har jag haft sån jäkla jobbig astma. Som vägrade att ge sig. Sömn var ju bara att glömma... Så nu sitter jag här, hinkar kaffe och letar efter energi för att åka till jobbet. 


Ida och Lisa

Tekniskt handikappad

Det gick ju så där lagom bra att skriva från mobilen igår. Jag satt på tåget och ville skriva om en smått läskig man som satte sig mittemot mig även fast hela vagnen var tom. Och jag är medveten om att det låter väldigt svenskt av mig, men det var obehagligt. Han kunde inte sluta stirra och kollade på allt jag gjorde. Psykoblick, jag lovar! Därför ville jag skriva och hinta med det utifallatt han skulle röva bort mig. Eller så. Efter några minuter försvann han snabbt som satan.

Jag hade träffat Jesper inne i stan, ätit och snackat jobb och blajja. Vi drog förbi ett Google-event snabbt och jag kan lova att jag kunde inte ha känt mig mer felplacerad om jag gått in och minglat loss. Men jag längtar till det vi ska göra kommer dra igång!

Nu blir det jobb. Slutar halv åtta och åker direkt till min vän Lisa som bjuder på middag. Hare gött, haj!

mobilblogg

Jag försöker skriva från min telefon men det går inte så bra.  jag ger upp. haha tack hej!

Mitt öga ser ut som ett ollon

Sen två dagar tillbaka har jag fått en helt ny vän. Nämligen en telefon. Med touch. Jag har aldrig lärt mig hantera dom där prylarna eftersom jag ändå har känt mig ganska bekväm med vanliga knappar! Och nej, det är ingen Iphone. En nokia N8 eller vad den heter. Det var ganska länge sen man hade en Nokia, va?
Men men, vi kommer sakta men säkert överens med varann. Jag ska förstå mig på hur man kan blogga med den, då blir det mycket bilder. Svingott!

Nu ligger jag i sängen. Har ett igensvullnat öga (har varit, eller är, så ruskigt jäkla trött så kroppen orkade inte dra sig upp ur sängen), dricker kaffe och svarar jobbmail. Skype är även installerat så jag och mah dude Niklas sitter och snackar, askul! Vill ni lyssna på hans musik så klicka här.
Nu tänkte vi mötas halfway och ta en kaffe i centrum. Sen ska jag undervisa! Och jag ska få min gitarr nu...!


Högklackade sneakers från Diesel

Vi klev upp lite tidigare än vad vi annars hade behövt innan jobbet idag och drog ut på en joggingtur. Gah, tja, jag har ju tappat rätt lite kondition. Att dansa innebär ju en helt annan andning.
Det måste ha varit två år sen som jag sprang utomhus, gymmet räknas inte. Men det blev några km iallafall! Nu ska vi försöka komma igång och springa några mornar i veckan. Jag och Micke alltså.
Jag har hamnat i gullegull-träsket. Om man kan säga så... Det är första natten på nån vecka nu som jag ska sova själv. Kan jag säga redan nu, så här tidigt, att det känns skumt?

Jag skulle ha dansat nu efter jobbet men jag fick sån hemsk huvudvärk och den verkar inte vilja släppa heller. Nu sitter jag hemma i soffan, med morötter, kesella och banan framför Desperate Housewives som jag aldrig har lyckats följa. Jogga och undervisa får det bli imorgon iallafall.


Dessa goingar köpte jag igår. Jag är mer för sneakers men tycker att högklackat är gött, så varför inte köpa allt i ett? Bilden ger dom inte rättvisa, dom är riktigt coola!


En vårsöndag

Jag har varit en rätt duktig slapptask dom senaste veckorna. Några hekto här och där runt magen, tuttarna och röven kan väl inte skada. Eller? Det som lyckats slinka ner i mig är mest skräpmat, bakelser och godis. Och jag har en person att skylla på, inte mig själv iallafall. Visst blir livet lite, lite lättare när man kan lägga skulden på någon annan? Jag ska inte vara så dum och avslöja vem, även om jag först tänkte lägga ut både namn och bild.

Jag längtar tills nästa vecka börjar. Imorgon ska jag ut och springa. Som fan att jag ska springa. Tisdag, onsdag och torsdag dansar jag och undervisar. Sen på fredag ska jag försöka släpa med mig nöten Annie (eller om hon tokdissar så ska min syster gå i vilket fall som helst) på house. WALLAINSHALLA!


La töntas


Den här bilden har inget med inlägget att göra, den är bara lite rolig för det ser ut som jag har en gigantisk finne eller en minipuckel på ryggen. Haha. Det är en bikiniknut. Och jag letar efter en katt.

Nu ska jag åka och provsitta min kompis Anders nya soffa och bli bjuden på kaffe. En alldeles förträfflig söndagssyssla!

Thriller - live på Cirkus

Det blev en tidig kväll men en sen natt igår. Jag jobbade hela dagen, utan sömn, och drog till tha ghetto aka Sundbyberg. Där bjöd Angelica på hennes finfina kyckling-middag och vin med schlager på tv:n. Grattis till Alex och Amir som tog hem vinsten med Saade!
De andra drog ut. Jag var ganska sänkt efter att ha varit rätt så sjuk i en vecka plus noll sömn, så jag tog en trip tillbaka till Vallentuna vid tolv. Kunde jag sova ändå? Näe. Så nu har mitt ena ögat svullnat igen. Ingen sömn eller allergi, jag vet inte.

Nu tänkte jag sova. Försöka. Jag ska upp klockan fem (!!!), jobba och sen möta mor, hennes dude, syrran och Micke för att dra till Cirkus och titta på Thriller - live. Det kommer bli riktigt grymt! Slutar jag tidigt passar vi på att äta i stan innan.


Allt snor hamnar i magen.

Det är hemskt att vara sjuk. Man kan göra absolut ingenting. Jag ligger i min säng och har gjort det sen igårkväll. Med en pappersrulle som snart är slut. Täppt upp till hjärnan, det som inte får plats rinner ut ur näsan, hes som en whiskey-tant, småhostar, jordens mensvärk. Febern är borta. Sömnlös blir man också.

Jag undervisade igår. Det gick strålande med tanke på omständigheterna. Sprang och drack vatten ur kranen var femte minut. Hade glömt flaskan. Ett av mina nummer ska kanske få bli finalnumret i showen. Då blir man glad. Chefen var där och slängde ett öga.
Jag fick sällskap hem av en till sjukling tillsammans med Oreo-kakor och kyckling. En riktigt skön kväll. Det gjorde att jag inte alls blev lika ängslig och ledsen över att vara så sjuk.

Frukt är det jag fått i mig idag. Banan, apelsin, päron. Och massa te. Och en kaka. Gröt vill jag ha. Känner världens sug. Jag ska minsann tillaga mig själv lite gröt, klä på mig och se så levande ut bäst det går och ge mig ut på en promenad för att hämta ut biljetterna till Michael Jackson Thriller - live. Jora, den ska vi se på måndag!


Sjuk-tips!

Påminn mig att inte träna när jag är sjuk. Efter klassen kändes det som någon tagit en skopa och gröpt ur halsen på mig. Ibland är det inte värt det... Jag undervisar imorn, får se hur det går.

Den här dagen tyckte jag var megalångtråkig eftersom jag inte kan göra så mycket nu när jag är sjuk, men så kommer en väldigt fin person och överraskar mig med semlor. Visserligen var jag inte hemma just i denna minut, men semlorna stannade kvar utanför min dörr. Det gjorde min dag. Väldigt fint, tycker jag. Det är såna små saker som gör vardagen rolig! För övrigt var semlan väldigt god.

Nu när jag kom hem från stan så gick näsan loss på nysningar, snoret går inte att stoppa riktigt. Snuskigt. Varje nysning river sakta men säkert upp halsen. Och jag hoppas Ipren sköter sitt jobb inatt och håller den hemska febern borta. Jag fick tips om att köpa färsk ingefära, vitlök och honung till att koka ihop med te. Det bör testas!



Skyller det på SMHI

Jag trodde inte att jag skulle falla dit, men det gjorde jag. Det hände alla runtomking mig, en efter en, men jag klarade mig. Men nu... Har jag blivit sjuk. Efter en lång natt med vridande och vändande, feber, halsont och täppt näsa så sitter jag återigen i sängen med en stor kopp te. Jag skyller helt enkelt på SMHI som har sagt att våren är påväg, vilket gör att jag automatiskt tar på mig skinnjackan i hopp om att det är varmt. Tack SMHI!! Eller...?

Idag är det träning, som varje tisdag, och jag tänkte försöka gå på den. Plus fixa en del inför undervisningen imorgon. Växlar mellan ipren och te. Ni vet att en alvedon/ipren förstör levern lika mycket som en krök-utekväll gör? Jag trodde min lever mådde bra, kanske har fel då.


Åh, USA. Jag längtar tillbaka. Sitta och cruisa runt i bilen. Men nu ska jag gå ut i Sveriges nästan lika fina natur.
Cheers!



Har tappat tidsuppfattningen.

Shit, vad jag är king på att uppdatera märker jag. Så går det när man är ute och ränner om nätterna! Inte en enda danslektion eller träning under veckan. Jo, jag har varit på gymmet en gång, kan jag minnas. Det har varit lov. Vilket menas med godis-svullande, pizza, läsk, Ben & Jerry och bullar. Där försvann mitt sixpack som jag aldrig haft.

Jag kom hem nu precis, har slängt i mig gröt och kaffe. Ligger nu i sängen med ännu en kopp kaffe. Slutbrud.nu. Jag vill nog sova, men jag vet inte. Det gör ju inte saken bättre att jag har två sängar staplade på varann, haha.
En snabbis ner till gymmet blir det, sen in till stan för att ta en fika med en vän som jag åkte till i Spanien. Andreas Narfström, som fick den roliga idén att cykla till Afrika och gjorde det också. Han har inte varit här på sex år.


Det här är i London, och på tal om rosa elefanter och filmjölk, var fan har jag gjort av tröjan jag har på mig?! Min fina Kurt Cobain tisha!

RSS 2.0