Se oss och Sean Banan på fredag

Då var man hemma i sitt lilla näste igen. Jag, Sandra, Carro, Jossan, Jonas (teamcoach) och Sean har hållt till i inspelningsstudion hela dagen. Cirkus Möller spelades in för sändning på fredag. Så sitt bänkade framför tv4 på fredagkväll! Ni lär ändå titta på Idol så häng kvar ett tag till vid tv:n.
Dagen har varit sveeinkul! Allt från en uppblåst (a' la Kissie-style, dock pantad) brud som hängde med och var ganska underhållande beroende på vad som kom ut ur munnen på'na, till kamera-rep och inspelning.



Eftersom det var sista avsnittet så bjöds det på champagne, vin, tårta, godis, chips och sist men inte minst: gurka.
Där högg jag in, gurka med dip äger. Champagne också. Jag och Sandra är två lättpåverkade små töser så halva hemvägen blev rätt ruulig och inte alls lika kall som för de andra.

Resten av packet droppade av och kvar blev jag och Jonas som tog en trip till donken (där rök min träning) och satte oss på Marikas dansskola och avnjöt en svalnad måltid, tillsammans med Suzi, Mario och en till Jonas. Namnen för er säger säkert inte mycket alls, men dessa människor är riktigt goa dansare, lärare och vänner.

Bilder från idag slänger jag upp senare, när jag snott dom. Haha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0