Julbord flippar i Globen

Haha, vilken jävla kväll. Allt började i personalrummet på jobbet. Hade slutat jobba och svidade om till klänning kvällen till ära. Vi skulle ju på julbord i Globen. Tanken var att inte dricka alls eftersom jag skulle iväg och uppträda sen. Men ett par laktritsshots senare satt jag och arbetspolarna i chefens bil påväg till Globen. Allt blev försenat så det blev en himla stress inför giget.
Dansteamet fixade en ersättare i sista sekund och jag tackar som inåt helskotta för det. Det räddade min kväll och mina nerver. Sen så kan jag nog garantera att dom ägde scenen!

På scen i Globen hade vi Alcazar, Anna Book, Pernilla Wahlgren, Stockholm Live, m.m. Mycket underhållande så där i bakgrunden. Maria Montazami var där med sina tassels också. Sen är ju Andreas Lundstedt alldeles för bedårande, het grabb. Bilder för kvällen kanske kommer upp sen! Det blev flipp.



Nu tänkte jag försöka sova. Ska sova hela goa dagen och sen vikariera för Sean på the Voice Streetdance School och även på Marikas dansstudio. Holla! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0