Inspelning för Cirkus Möller

Lång historia kort. Jobbat. Missat nästan alla träningar. Ätit. Blivit lite rundare om magen. Har alltså inte haft ett dugg intressant att skriva om.

I helgen hade dansskolan jag jobbar på sin slutshow. Jag blev jätteglad över resultatet för mina elever, they killed it! Sen så blev jag rätt glad över mina chokladpaket jag fick uppe på scenen också, haha. Det är DÄR magen kommer ifrån. Showen filmades så jag får se den på dvd sen också. Hoppas några sjysta pics togs också!

Idag har jag repat med teamet efter att imorse ha fått ett sms om att vi skulle ställa upp och dansa i Cirkus Möller. Såklart med Sean Banan som vi har uppträtt med överallt sen i början av sommaren. Det känns ju lite jävla osäkert att ställa sig i sin spetsbody och dansa i tv när man ätit sig för stor för att passa i den. När jag är koncentrerad går det att ha koll på kaggen, men när man dansar slappnar den av och hänger. Haha. Daller, daller!
Dags att börja med hårdträningen igen. Inget fjolleri. Har dessutom börjat kolla runt lite priser för personlig tränare...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0